Doprava, platba a výnos

Úvod / Doprava a platba

Doprava

Město Cena
Havířov 500 Kč
Karviná 800 Kč
Orlová 700 Kč
Ostrava 1 000 Kč
Frýdek Místek 800 Kč
Český Těšín 800 Kč
Bohumín 1 000 Kč

Cena za výnos není součástí ceny za dopravu.

Cenu za dovoz zakoupeného nábytku mimo vyznačené města vám rádi spočítáme na vyžádání na telefonním čísle +420 737 926 422.

Zboží dodáváme v termínu 4-6 týdnů od potvrzení Vaší objednávky. Pokud má výrobce výpadek ve výrobě (svátek, dovolená, …), dodání se může prodloužit na 7-8 týdnů.

Prosíme zákazníky, aby měli na paměti, že objednávka je závazná a není možné ji zrušit pokud již bude objednávka ve výrobě.

U čalouněného nábytku a tvrdého nábytku, který je objednán u dodavatele, taktéž není možné objednávku zrušit z důvodu zakázkové výroby, která může trvat v rozmezí 4-6 týdnů.

Po odeslání objednávky na našich webových stránkách Vám dorazí potvrzení do e-mailu, kde bude informace o platbě (viz informace níže).

O dodání zboží budete informování telefonicky většinou 1-2 dny před dodáním.

Po předchozí domluvě lze zboží vyzvednout i osobně v naší kamenné prodejně v Havířově.

Platba

a) Platba převodem – zaplatíte předem na náš bankovní účet dle podkladů k platbě, potvrzení o platbě Vám zašleme na e-mail

b) V hotovosti – možnost platby v kamenné prodejně v Havířově

c) Nákup na splátky – Home Credit – minimální hodnota objednávky 1 000,- Kč

Při objednání nábytku přes naše webové stránky požadujeme po zákazníkovi zálohovou platbu ve výši 70% z celkové částky. Tuto zálohu může zákazník uhradit převodem na náš bankovní účet, případně na naší prodejně.

Číslo bankovního účtu 6144380329/0800.

Doplňkové služby

Výnos objednaného nábytku

Pokud chcete, aby Vám byl nábytek vynesen do Vašeho bytu, stačí zavolat na telefonní číslo +420 737 926 422.

Cena výnosu se určuje dle množství krabic a váhy zboží, sdělíme Vám ji telefonicky nebo e-mailem.

Jednotná taxa za výnos je 200 Kč / patro (ať už je v domě výtah, či nikoliv).

Montáž objednaného nábytku

Montáž Vašeho nábytku lze objednat na telefonním čísle +420 737 926 422, popřípadě při objednávce do kolonky uvést montáž. Následně Vás bude kontaktovat náš pracovník, který Vám cenu vypočítá.

Zajistíme dopravu i výnos zakoupeného nábytku

Plánujete v naší prodejně zakoupit jakýkoliv kus nábytku a nevíte, jak jej dopravíte domů? Žádný problém, ať již zakoupíte sedací soupravu, pohovku, obývací stěnu, šatní skříň nebo jakýkoliv jiný nábytek, zajistíme spolehlivou přepravu. V případě potřeby zajistíme i výnos do jakéholiv patra a odbornou montáž.

Neváhejte navštívit naši prodejnu s nábytkem v Havířově, náš ochotný personál Vám bude k dispozici a případně pomůže s výběrem.

Nevybrali jste? Máte nějaký dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.

+420 737 926 422

info@nabytekdelux.cz